Palma de Mallorca acull aquests dies la segona fase de la lliga de clubs Iberdrola, en la qual l'Egiba hi competirà a Primera Divisió. L'equip absolut del club manresà està format per Andrea Carmona, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso, Berta Franquesa, Laia Font i Aina Solà, i els tècnics Míriam Font i Xavi Casimiro. A més a més, aquest cop l'Egiba tindrà a la seva formació una gimnasta estrella, la portoguesa Ana Filipa Martins.

Ana Filipa Martins és un referent de la gimnàstica artística europea. Estudiant de ciències de l'esport i esportista olímpica, té un palmarès excepcional (ha participat a més de 15 proves de la Copa del Món, ha sigut finalista a mundials i europeus, i va ser als Jocs Olímpics de Rio del 2016, entre altres fites aconseguides) i és gua-nyadora del premi Atleta Femenina de l'Any per la Confederació Esportiva Portuguesa (2015). A més, és un honor per a l'Egiba comptar amb ella a la lliga de clubs Iberdrola pels valors que pot aportar, en ser una gimnasta adulta, referent, i més tenint en compte que l'equip manresà de l'Egiba de la lliga és el més jove de la Primera Divisió, amb gimnastes d'entre 12 i 15 anys.

Actualment, i després de l'assignació de punts entre la fase classificatòria celebrada a Girona el mes de novembre i la primera fase a Gijón el febrer, l'Egiba es troba en tercera posició a la classificació general, però empatat a punts amb Los Cantos d'Alcorcón i el CGA l'Hospitalet. Lideren la competició els equips del Club Xelska de Palma de Mallorca i el CG Salt de Girona. L'objectiu d'aquesta competició és classificar-se per a la final, que serà a Manresa el proper 17 de juny.