Un dels punts d'interès per als aficionats del Barça serà la denominada fan zone, una vela habilitada a un quilòmetre del Wanda Metroplitano en què es duran a terme diferents activitats, tallers i atraccions diverses. Els aficionats sevillistes també disposaran de la seva vela personalitzada.

En el cas dels seguidors culés aquesta zona estarà habilitada al Passeig de Ginebra i obrirà les portes a partir de les nou del matí. Mentre que per part dels sevillistes, la seva vela s'ubicarà en una esplanada entre els carrers Esfinge i Circe i serà accessible a partir de les 10 h.

Les autoritats han informat que a partir de les 16.30 s'interromprà la venda d'alcohol en ambdues zones i es començarà a convidar els aficionats que s'acostin a l'estadi. Tal com ha succeït en altres ocasions, s'instal·laran controls als accessos d'aquestes zones amb l'objectiu d'evitar la introducció d'elements punxants i vidres per evitar problemes d'ordre públic.

Es preveu que al llarg de la jornada passin per la fan zone diverses autoritats del Barça, com el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i exjugadors com Chapi Ferrer, Javier Saviola i Quique Estebaranz.