L'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada va vèncer a la final de l'Inter IES 2018, competició organitzada pel Club Atlètic Manresa i dirigida a l'alumnat de 1r d'ESO dels centres de secundària de Manresa i comarca. Enguany, onze centres i fins a sis-cents esportistes hi han pres part.

Els atletes de l'IES Quercus van ser els grans dominadors de la final i van donar el triomf al seu institut sumant 110,5 punts. En segona posició es va classificar l'IES Lluís de Peguera, amb 78 punts, mentre que el tercer graó del podi va ser per al Pius Font i Quer, equip que va assolir 70,5 punts.

Notables marques individuals

Pel que fa als podis individuals, l'atleta lasal·lià Roger Mas es va imposar a la prova de 60 m llisos, amb un temps de 8'' i 0 dc., seguit de Cherinet Saavedra (Castellet) i Guerau Serra (Cal Gravat). En fèmines, la guanyadora va ser Carla Manzano (Llobregat), amb una marca de 8'' i 1 dc. Blanca Deola (Quercus) va ocupar el segon graó del podi i Mar Bricollé (Castellet) va ser tercera.

Un altre atleta lasal·lià va vèncer en els 60 m tanques masculins: David Pérez, amb un registre de 9'' i 0 dc. Segon va ser David Padilla (Quercus) i tercer Omar Hortal (Quercus). En la competició femenina, la guanyadora va ser Miriam Garrido (Quercus), amb un temps de 9'' i 4 dc. Rere seu es van classificar Núria Escursell (Pius) i Berta Closa (Quercus).

Marc Berenguer (FEDAC) va guanyar en els 500 m llisos masculins (1', 16'' i 1 dc.), amb gairebé vuit segons d'avantatge sobre Roger Alsina (Peguera) i Lluís Soler (La Salle). Encara més ampli va ser el triomf de Mireia Sanllehí (Pius) en fèmines. Aturant el cronòmetre en 1' 25'' va avantatjar en més d'onze segons Berta Junyent (Joviat) i Laia Berné (La Salle).

Els dominadors en salt de llargada van ser Rubén Gómez (Castellet)(4,54 m) i Gisela Polo (Lacetània)(4,22 m). El podi masculí el van completar Biel López (Cal Gravat) i Miquel Monedero (Lacetània), mentre que el femení va tenir Emma Altimiras (Peguera) i Judit Arias (Peguera).

En darrer lloc, Joan Estévez (Llobregat)(13, 80 m) i Ivette Sánchez (IES d'Auro)(10,85 m) van vèncer en el llançament de pes (2 kg.). Rere Estévez es van situar Roc Serra (Lluís de Peguera) i Adrián Sedano (Quercus), mentre que Carla Bernaus (Quercus) i Irene Mateu (Quercus) van completar el podi femení.