La igualatat va ser la tònica dominant en el partit entre cardonins i manresans, cinquè i setè a la classificació, respectivament. El xoc d'estils entre el Cardona, equip més treballat en la part defensiva, i el CE Manresa, conjunt amb molt talent ofensiu, no es va decantar per cap bàndol.

L'equip local va sortir més fort i es va fer ràpidament amb el domini de la possessió. Al minut 23, Indalecio va fer el primer gol del partit, en aprofitar una bona pilota centrada al segon pal, i després de controlar la pilota i retallar dos defenses va fer el gol.

Els cardonins van mantenir el seu domini fins als darrers deu minuts de la primera part, quan els manresans van fer un pas endavant. Tot i això, el partit va arribar amb l'avantatge dels locals al descans.

A la segona part, el Manresa B va oferir una versió totalment diferent i va passar a dominar. Al minut 62, l'equip blanc-i-vermell va fer el definitiu 1-1 en la sortida d'un córner. Així, el marcador va reflectir un empat just.