Última jornada de lliga de la Fase Regular, on la Joviat va aconseguir una meritòria tercera plaça, que li dóna accés a jugar les fases de permanència a la màxima categoria del bàsquet català. Serà el proper cap de setmana contra el CB Lleida. En aquesta darrera jornada rebien el Platges de Mataró i l'inici del partit va ser marcat per l'intercanvi de cistelles dels dos equips des de la línia de triple, i gràcies a les errades no forçades de la Joviat el conjunt visitant va agafar avantatge, però seria un miratge, ja que a partir d'aquí les manresanes, amb una bona defensa i una bona selecció del tir de mitja i llarga distància, van aconseguir la primera escapada del partit, i van finalitzar el primer quart amb un 16 a 11.

El segon període, la Joviat va dominar el rebot, tant ofensiu com defensiu, un aspecte que va ser clau per ampliar l'avantatge i anar-se'n als vestidors amb una diferència de 13 punts.

El tercer quart, les mataronines gràcies a l'alt encert en els tirs lliures van aturar el ritme imposat per les locals i van aconseguir el millor parcial del partit (14-10).

El darrer període va ser totalment dominat per la Joviat. Cal destacar els primers cinc minuts, on les jugadores manresanes van realitzar un parcial de 13 a 0, gràcies a l'encert amb els triples. A partir de llavors el Platges de Mataró va abaixar els braços i amb prou feines va poder anotar vuit punts. Victòria i domini total de la Joviat, que en cap moment no va veure amenaçada la victòria.