El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita de La Salle Reus, que es va endur el triomf per sis punts de diferència (74-80).

Els jugadors dirigits per Toni Manyosas van fer un inici fluix i van encaixar un parcial inicial de 0-10 que va provocar que l'entrenador local demanés temps mort. Aquesta aturada va fer efecte, ja que els locals van entrar al partit (14-22). En el segon quart hi va haver igualtat. Els artesencs tenien molt encert ofensiu, mentre que els visitants dominaven el joc interior i el rebot (34-42 al descans). A la represa, els bagencs van tenir més empenta i van arribar a situar-se per davant en l'electrònic. El darrer quart va ser un cara o creu i, en un final igualat, l'Artés va pagar car les errades ofensives i va caure derrotat.