La determinació, la pressió defensiva, les pilotes recuperades i un contracop mortífer van permetre a l'equip manresà signar un parcial de 28 a 11 al darrer quart i sumar un nou triomf davant el perillós conjunt badaloní.

Les basquetbolistes del Sant Andreu Natzaret van dominar el ritme del partit durant els primers minuts de joc, però l'encert ofensiu de les manresanes els va permetre tancar el primer quart amb un marcador favorable (17 a 12).

Aquest fet va esperonar l'equip visitant, que va trobar en els blocs indirectes i la verticalitat en l'un contra un la recepta per superar la defensa local i assolir un parcial d'11 a 17. Al descans, l'electrònic reflectia un ajustat 28 a 29 favorable a l'equip del Barcelonès.

A la represa, les prestacions de l'equip manresà van ser deficitàries tant en atac com en defensa. Les bagenques concedien llançaments de tres punts alliberats a les seves oponents, a l'hora que es mostraven desencertades en tasques ofensives i ofuscades per la defensa 1-3-1 plantejada per les visitants. El tercer període va finalitzar amb un parcial d'11 a 15 que atorgava un avantatge de cinc punts al Sant Andreu (39 a 44).

En el context més desfavorable però en el moment oportú, es va produir la reacció de les bagenques. Lluïnt caràcter, intensitat i decisió, les jugadores de la Joviat van ofegar l'atac santandreuenc amb una eficient defensa pressionant, van recuperar nombroses pilotes i van trenar ràpides i mortíferes transicions ofensives que les oponents van ser incapaces d'aturar. Aquests factors van propiciar un parcial favorable de disset punts que va atorgar un nou triomf a les manresanes, victòria que els permet assentar-se a la quarta posició a la classificació. El proper cap de setmana, les de Gerard Barbé visitaran la pista d'un altre equip de Badalona, l'AE Minguella, el penúltim.