Leo Messi, amb uns ingressos de 126 milions d'euros bruts anuals, ha avançat Cristiano Ronaldo, que s'embutxaca 94 milions, en el rànquing de futbolista millor pagat de la revista France Football.

En tercera posició es col·loca Neymar, davanter del París Saint-Germain (PSG), amb 81,5 milions d'euros, i a continuació vénen el galés del Reial Madrid Gareth Bale amb 44 milions d'euros i el central del Barça Gerard Piqué, que va rebre 29 milions.

En els ingressos calculats per France Football, que es divulguen aquest dimarts, inclouen el salari brut, les primes i els guanys per publicitat acumulats en la temporada 2017-2018.

L'astre argentí del Barça va recuperar la seva posició dominant, després d'haver-la perdut en la temporada 2016-2017, quan l'internacional portuguès del Reial Madrid l'havia superat en haver guanyat 87,5 milions d'euros, davant dels 76,5 milions de Messi.

A més, el prestigiós setmanari, que organitza el lliurament de la Pilota d'Or, va assegurar que és la primera vegada que un jugador sobrepassa la barrera dels 100 milions d'euros d'ingressos.

Respecte els entrenadors, el portuguès José Mourinho, al capdavant de la banqueta del Manchester United, va ocupar la primera posició per segona vegada consecutiva amb 26 milions d'euros, en el qual s'inclou el salari brut, les primes i els guanys per publicitat.

El segueixen l'italià Marcelo Lippi (seleccionador de Xina) amb 23 milions d'euros; l'argentí Diego Simeone (Atlètic de Madrid) amb 22 milions; el francès Zinedine Zidane (Reial Madrid), amb 21 milions; i Pep Guardiola (Manchester City), amb 20 milions.