L'Igualada femení va finalitzar la temporada amb una còmoda victòria davant del Son Sardina balear per un clar 3-0. Les jugadores del conjunt igualadí van disputar un partit molt complet i no van donar cap opció a unes rivals que no van generar perill ni van inquietar en cap moment la porteria igualadina. Les jugadores locals van aprofitar un xut molt ben definit de Marcet per obrir la llauna. A falta de deu minuts per arribar al descans, Pablos va augmentar les distàncies amb el segon gol. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al descans.

A la segona meitat, la dinàmica no va canviar i l'Igualada va seguir dominant a plaer. Les jugadores locals van desaprofitar algunes oportunitats per sentenciar el partit. Ja en el tram final, Salanova va posar la cirereta al pastís amb el tercer i definitiu gol. Amb aquests tres punts, l'Igualada femení clou la lliga a la setena posició amb 42 punts, amb un total de 41 gols a favor i 48 en contra.

La veterana jugadora local Marta Cubí va disputar el seu dar-rer partit amb la samarreta de l'Igualada, després de prendre la decisió de penjar les botes. Va rebre un emotiu homenatge per part de les companyes.