El Manresa FS juvenil va gua-nyar per 2 a 0 a l'Acció Sant Martí al Pujolet i continuarà una temporada més a la Lliga Nacional, la màxima categoria. El partit va començar baix en intensitat. En els primers minuts, els manresans es van encomanar al joc irregular dels visitants, ja descendits, i pràcticament no va haver-hi ocasions. Els locals, però, al cap d'uns minuts, van intentar tenir la pilota i generar perill i, al minut 18, va arribar el primer gol, de Gerard Noguera. El partit va canviar i el Manresa FS dominava la pilota, mentre que l'Acció Sant Martí esperava al darrere per igualar el partit en algun contraatac.

A la represa, el matx va guanyar en intensitat i ocasions, totalment el contrari que a la primera part. El Manresa FS intentava generar ocasions i fer-se amb el domini del partit. De mica en mica els locals van gaudir de bones oportunitats, però no van aconseguir sentenciar, fet que va provocar que els visitants no perdessin l'esperança. Quan quedaven dos minuts per acabar el partit, Carles Ambròs va fer el 2 a 0 per al Manresa, que deixava el partit vcist per sentència. A falta d'una jornada per finalitzar la lliga, el Manresa ha aconseguit l'objectiu i ha salvat la categoria abans del darrer partit a Salou.

El club manresà ha anunciat que l'entrenador de l'equip, Albert Juanpera, no continuarà en el càr-rec ni a l'entitat.