El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Club Natació Terrassa, que és situat a la zona mitjana de la taula classificatòria del grup 1 de Primera Catalana, amb un balanç d'onze victòries i quinze derrotes. Els bagencs es van imposar per un resultat final de 58-64 en un partit que va ser anivellat i en el qual els dos equips van estar agressius.

En els primers deu minuts del duel, els vallesans van sortir a la pista una mica millor que el seu rival i van dominar amb avantatges de fins a cinc punts (17-12 al final). En el segon període, els jugadors dirigits per Isidre Suau van incrementar la seva defensa, van controlar el rebot i van capgirar el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia dos punts de diferència per als homes navassencs (28-30).

Remuntada navassenca al final

En la segona meitat, els bagencs van fer un bon començament i van agafar una màxima diferència de vuit punts en el marcador. Tot seguit, el conjunt de Terrassa va clavar un parcial de 6-2 i va finalitzar el tercer quart amb només quatre punts de desavantatge (40-44). Per tant, tot es va haver de decidir en el darrer període. En aquest, els egarencs es van situar davant quan només faltaven tres minuts per al final, però els navassencs no es van posar gens nerviosos i es van imposar amb un parcial de 6-14.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista l'IPSI barceloní, que és el sisè classificat amb un balanç de catorze victòries i dotze derrotes. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 28 d'abril a partir de les set de la tarda.