El Petropintó Asfe va rebre aquest cap de setmana el Femení Osona, situat a la part baixa de la classificació. Tot i tenir aquesta superioritat a la classificació, el conjunt local no va sortir relaxat. De fet van realitzar la millor primera part de tota la temporada. Van demostrar tot el seu potencial en atac, en anotar vint punts en un primer quart que van dominar de principi a fi. Les jugadores realitzaven el pla de l'entrenador a la perfecció i en el segon parcial la superioritat encara es va fer més evident, en anotar 23 punts que van sentenciar el matx, per tan sols 10 del Femení Osona, que no va poder fer res per evitar l'estampida local. Al final dels 20 minuts, les jugadores del Petropintó Asfe se'n van anar als vestidors amb un aventatge de 20 punts, realitzant una primera part per emmarcar.

Els primers 10 minuts de la segona meitat van ser els més diferents del partit, ja que les defenses es van imposar als atacs, tan d'un conjunt com de l'altre. Ambdós equips tan sols van poder anotar nou punts, 5 del Petropintó Asfe i 4 del Femení Osona. Les locals van viure un quart d'alts i baixos, ja que no van estar fines en els tirs, però sí eficaces defensant les jugadores visitants, que només van poder anotar dues canastes. El darrer quart va tenir poca història. Amb el partit més que sentenciat, l'actual segon classificat de la lliga no va perdre la intensitat i va aconseguir augmentar, encara més, l'aventatge deixant l'últim quart amb una diferència de sis punts.

Amb aquest resultat, l'equip de Sant Fruitós surt reforçat i amb la motivació ben alta de cara als quatre últims partits que queden de temporada. A més, les líders del Femení Sant Adrià B van sortir derrotades de la pista del CB Granollers. Per tant, aquesta victòria del Petropintó Asfe les permet apropar-se al lideratge i col·locar-se a tres punts del líder. En la pròxima jornada, les jugadores de Sant Fruitós visitaran la pista del Lliçà d'Amunt, 11è classificat. Serà un partit important, com tots els que queden, ja que amb una possible victòria passaria la pressió al líder, que jugarà després.