El Solsona es va veure superat davant del Vallfogona de Balaguer, conjunt que està lluitant per no baixar de categoria, després d'encaixar l'empat en un penal que no era al minut 87 i de rebre el definitiu 1-2 en el temps afegit després d'un partit molt fluix dels jugadors solsonins.

El conjunt local va disputar un partit molt dolent tant en atac com en defensa enfront d'un rival que es jugava més que tres punts. Els solsonins van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Parcerisa just abans d'arribar al descans. A la represa, els locals no van saber competir i van topar-se enfront d'un Vallfogona que va sortir amb les ganes de remuntar. Els solsonins van saber aguantar les envestides dels visitants fins arribar en el tram decisiu. Tres minuts abans del final els jugadors del Vallfogona van aprofitar un penal que no ho era per empatar. Aquest gol va fer mal als locals, que no van saber reaccionar davant un rival que va agafar molta moral. Ja al temps afegit els jugadors del Vallfogona de Balaguer van ser capaços de marcar el definitiu 1-2 i agafar molt d'aire en la seva lluita per la permanència. Amb aquesta estrepitosa derrota els jugadors del Solsona baixen a la setena posició a la lliga.

En la propera jornada de la competició els jugadors entrenats per Miquel García es desplaçaran al camp del Bellpuig, conjunt que es troba juntament amb el Vallfogona de Balaguer lluitant per no perdre la categoria.