El Tenea Esparreguera es va endur una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del segon classificat, el Salou, al qual es va imposar per un resultat final de 67-57.

En el primer quart, els jugadors del Baix Llobregat Nord van anar a totes i van demostrar la seva superioritat per obtenir divuit punts de marge (29-11). En el segon període, els visitants van plantar més cara i van retallar distàncies abans de la mitja part de l'enfrontament (40-26).

En la segona meitat, els homes dirigits per Òscar Navarro van saber mantenir la renda en tot moment i van tancar el tercer quart amb un 59-43. En els deu darrers minuts hi va haver poca anotació per part dels local (només van fer vuit punts), però això no va ser cap impediment per assolir la 24a victòria en 24 partits.