El Club Bàsquet Igualada va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la pista del JAC Sants barceloní, que es va imposar per un sol punt de diferència (57-56).

El partit va arrencar amb un ritme lent i amb lleugers avantatges visitants al final del primer quart (12-16). En el segon període hi va haver molt equilibri entre els dos equips i les defenses es van imposar als atacs. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de renda dels jugadors locals (29-27).

En la segona meitat, els igualadins van tenir problemes per superar la defensa barcelonina i, tot i això, van reduir el marge al final del tercer quart (40-39). En els deu darrers minuts, els anoiencs van agafar una renda mínima, però quan faltaven dinou segons per al final els locals es van posar per davant amb un triple. En la darrera posessió l'Igualada no va anotar.