La Roma va arribar a estar morta amb un 5 a 0 a del Liverpool al minut 69. Quan els locals ja festejaven la maneta, van arribar a darrera hora dols gols italians (de Dzeko al minut 81 i de Perotti al 85, de penal) que deixen l'eliminatòria una mica oberta, tot i que continua sent molt favorable als anglesos amb tres gols de renda.

Mohamed Salah no va fallar a la seva cita amb la Champions. L'extrem egipci del Liverpool va obrir la llauna en l'anada de la semifinal de Champions contra la Roma, el seu exequip, amb dos autèntics golassos. Un doblet que eleva a cinc els partits que porta marcant en Lliga de Campions. Només un jugador del Liverpool (Gerrard) ho havia aconseguit abans. Salah va obrir el marcador al minut 36 i va repetir al 45. Després del descans van arribar tres gols més, de Mané (min 56) i de Firmino (min 61 i 69).