Si la lliga regular acaba sense variacions a la classificació pel que fa a les posicions de play-off, el rival de l'ICL en l'eliminatòria de quarts de final, amb factor pista favorable als manresans, serà el Leyma Corunya, actual vuitè classificat. Però l'ordre final de la taula dependrà dels resultats que hi hagi en aquesta última jornada de competició abans de les eliminatòries per pujar.

El Corunya defensa la vuitena posició i juga a la pista del cuer, el Clavijo, que es juga les últimes opcions de salvació. I en la mateixa situació es troba el Carramimbre Valladolid, novè classificat, i que juga a Palma davant un Iberostar que és sisè per la cua i vol mantenir aquesta posició per no caure a la zona de descens. Un doble duel d'equips de play-off contra conjunts que busquen la salvació que es viuran com dues finals.

Una mica més amunt a la classificació, el Palència i el Tau Castelló lluiten per la sisena posició al final de la lliga regular, una classificació que, amb una alta probabilitat, els enfrontaria amb el Melilla a quarts de final. Els castellonencs, sense el seu capità Edu Gatell, que estarà cinc mesos de baixa per una lesió al genoll esquerre, juguen precisament contra el Melilla. I el Palència rep un Càceres que ja no s'hi juga res.

El quart classificat, l'Oviedo, busca consolidar aquesta posició en la visita del Breogán, que ja té l'ascens a la butxaca i juga sense pressió. Com tampoc té pressió l'Araberri, un dels equips que pot ser jutge del descens: disputa un derbi basc davant el Sammic, que necessita una victòria per no dependre d'altres resultats i assegurar-se la salvació.