El tennista manacorí Rafael Nadal avança amb pas ferm en el Trofeu Comte de Godó, en classificar-se per la via ràpida pels quarts de final, després de derrotar al seu compatriota Guillermo García-López 6-1, 6-3.

«He jugat a un nivell alt, he estat bastant millor que dimecres i, en general, crec que he fet un bon partit», va analitzar Nadal, que va admetre haver jugat amb «una intensitat alta des del primer joc». Després de guanyar a Montecarlo i superar els dos primers partits a Barcelona, el manacorí va reconèixer que tots dos tornejos han estat els primers del curs en què no ha notat molèsties musculars.

Els quarts de final del torneig barceloní tindran la presència de quatre top ten: Nadal, Dimitrov, Thiem i Goffin. L'espanyol es veurà les cares amb Martin Klizan, botxí de Novak Djokovic a la segona ronda.

Per la seva banda, el búlgar Dimitrov es va desfer del número 88 del rànquing, el tunisià Malek Jaziri, en un partit molt dur resolt per 7-5, 3-6 i 7-6. El seu rival als quarts serà l'espanyol Pablo Car-reño, que es va desfer d'Adrian Mannarino per 6-2, 4-6 i 7-6.

Els altres dos partits de quarts els completaran Thiem, que s'enfrontarà a Tsitsipas, i Goffin, que ho farà contra Roberto Bautista.