Ja ha passat pel Pont de Vilomara, Berga, Callús, Sallent, Manresa, i enguany s'atura a Navàs. La Jornada de Futbol Femení de la delegació de la Federacio Catalana al Bages, el Berguedà i la Cerdanya es durà a terme dimarts, 1 de maig, al camp municipal navassenc. Es tracta d'una trobada que busca la promoció de la pràctica del futbol entre les noies d'entre 6 i 14 anys.

Ahir a la tarda es va fer, a la sala se sessions de l'Ajuntament de Navàs, l'acte de presentació. Esteve Olivella, responsable de la delegació a casa nostra de l'FCF i directiu de la mateixa, va comentar que «des de l'estament federatiu estem fent un esforç per equiparar el futbol femení amb el masculí. Ho fem amb tres objectius: potenciant-ho en el nostre territori de forma itinerant, mirant d'aconseguir que les jornades ajudin a la formació de nous equips femenins, i que el que s'està fent per al futbol femení tingui un reconeixement, treballant amb fets. En definitiva, volem oferir a les nenes que puguin provar el futbol».

Jaume Casals, alcalde de Navàs, va mostrar-se «molt satisfet de que la Federació Catalana ens posi en el mapa. A nosaltres ens serveix per donar a conèixer el futbol femení al poble, i més ara que estem treballant per a la igualtat de gènere. Espero que amb aquesta jornada poguem engrescar moltes noies». Sergi Roca, president del CE Navàs, entitat amfitriona, va dir que «mai el club ha tingut futbol femení. A veure si des d'aquestes jornades podem potenciar aquesta branca del futbol». Sara Cortina, regidora d'Esports de Navàs, considerava que «un dels objectius es normalitzar la pràctica del futbol femení».

La Jornada de Futbol Femení de Navàs es durà a terme al llarg del matí ,sota la coordinació d'Iria Pujol. En una primera sessió d'exercicis, les participants passaran per deu estacions; i a partir del migdia, partits de futbol real. Hi haurà la presència de la jugadora de l'Espanyol, Brenda Pérez. La inscripció es pot fer a futbolfemeni.com o el mateix dia de la jornada al camp.