El Bayern de Munic, rival del Reial Madrid en les semifinals de la Lliga de Campions, va golejar per 4-1 l'Eintracht de Frankfurt, amb gols de Dorsch, Wagner, Rafinha i Süle, en un duel que va servir als de Jupp Heynckes per sumar tres punts més en una Bundesliga ja decidida a favor dels bavaresos.

Amb un onze marcat per les rotacions pensant en la tornada davant els madridistes, el Bayern va inaugurar el marcador amb una diana de Dorsch. En un matx dominat de principi a fi pels muniquesos, Wagner, un fitxatge fet al mercat d'hivern, va anotar el segon gol. Tot i que l'Eintracht va retallar distàncies amb una diana de Haller, el conjunt local va tancar l'enfrontament amb una diana de Rafinha i una altra de Süle.

En la resta de partits de la lliga alemanya jugats ahir, el Friburg es va imposar per 3-2 al Colònia, l'Hertha de Berlín i l'Augsburg van empatar a dos, el Schalke i el Borussia Mönchengladbach van igualar a un, l'Hamburg va superar el Wolfsburg a domicili (1-3) i l'Stuttgart va fer el mateix al camp del Bayer Leverkusen (0-1). Avui es disputen el Mainz-RB Leipzig i el Werder Bremen-Dortmund.