La Cerdanya ha estat escollida com a seu de la fase única del campionat estatal infantil de futbol sala. La competició es disputarà el 10 i el 13 de maig a les poblacions de Puigcerdà, Alp i Llívia. L'última vegada d'un campionat d'España a Catalunya es va disputar a Salou, on la selecció catalana sub-21 femenina es va proclamar campiona.

Els ajuntaments de Puigcerdà, Alp i Llívia, amb la col·laboració del club de la zona, l'AE Vedruna Puigcerdà, posen a disposició de l'organització les seves instal·lacions per dur a terme aquesta fase única. No és el primer cop es disputa aquests municipis ja que l'any 2016 també van albergar un estatal en categoria aleví. Així, els partits corresponents a la fase única del campionat estatal de seleccions territorials infantils masculí es disputaran al pavelló municipal de Puigcerdà, al pavelló municipal d'Alp i al pavelló municipal de Llívia. Les catorze seleccions autonòmiques que es desplaçaran fins al Pirineu català són les Illes Balears, Galícia, Castella-la Manxa, Melilla, Navarra, Catalunya, Ceuta, Aragó, Extremadura, València, Madrid, Illes Canàries, Andalusia i Regió de Múrcia.

La fase única constarà de quatre grups; el grup A hi trobem les Illes Balears, Melilla, Extremadura i Andalusia, el grup B hi trobem Galícia, Navarra, València i Regió de Múrcia, al grup C hi ha Catalunya, Ceuta i Madrid, i finalment al grup C hi veiem a Castella la Manxa, Aragó i les Illes Canàries. Amb aquesta fase única, la Federació Catalana ja haurà organitzat quatre fases aquesta temporada, les prèvies sub-16 i sub-21 femenina, i l'esmentada fase final sub 21 femenina.

Els enfrontamets entre els diferents equips dels diferents grups, encara no se saben, serà a partit únic, si hi ha empat als penals, i passarà a la següent ronda el primer i segon de cada equip, on després hi trobarem una fase d'eliminació i la gran final.