Setze equips de les categories benjamí i aleví van obrir el foc d'una nova edició del Trofeu Obradors de futbol base que organitza el CE Puig-reig. La pluja, i fins i tot en algun moment la pedra, van fer acte de presència al municipal berguedà, malgrat que els jugadors van mantenir-se estoicament sobre el terreny de joc i malgrat les inclemències del temps, el torneig es va poder desenvolupar amb una certa normalitat. Els partits d'ahir corresponien a la classificació: quatre conjunts cap a la fase d'or i dotze a la de plata, en cadascuna de les dues categories.

Entre els benjamins, van entrar a la fase d'or, el Base Olèrdola, el Gironella, el CE Manresa i el Joanenc; i a la de plata, l'Encamp, el Súria, el Vallgorguina, el Puig-reig (tres equips), l'Abrera, l'Alt Berguedà, el Sallent, l'Anoia, el Solsona i el Bruinesa italià. En alevins disputaran la fase dels millors, el Puig-reig, el Solsona, el Joanenc i l'Atxalaur basc; i la consolació, el Base Olèrdola, l'Encamp, el Navàs, el Bruinesa (dos equips), el Rioja Alavesa, l'Anoia, l'Alt Berguedà, el Puig-reig (dos equips), el Gironella i el CE Manresa.

La fase d'or tindrà lloc entre Puig-reig (tot el dia amb els partits finals a la tarda) i Gironella (matí) demà, dimarts, 1 de maig. Als quatre equips classificats ahir s'hi han d'afegir vuit caps de sèrie en cadascuna de les dues categories. En alevins, FC Barcelona, l'Hospitalet, Sant Cugat, Parets, Girona, Vilassar de Dalt, Gimnàstic de Manresa i EF Gavà; en benjamins, Fc Barcelona, Mercantil, Girona, Sant Cugat, Espanyol, EF gavà, Gironella i Gimnàstic de Manresa.

També dimarts, a les 4 de la tarda, està programada la desfilada de les 48 formacions presents d'una torneig que persegueix i té com a objectiu que els equips tinguin l'oportunitat de gaudir de dues jornades de futbol amb equips que no acostumen a jugar al llarg de la temporada i també en alguns casos amb formacions de més nivell, de Preferent i de Primera Divisió. Pel diumenge 6 de maig, el CE Puig-reig té prevista la celebració del Torneig Obradors en categoria prebenjamí, també amb 24 equips.

Dissabte, i com a benvinguda als equips de fora, es va fer una Hamburguesada popular al pavelló de Puig-reig amb la projecció d'imatge d'edicions anteriors.