Diumenge, la pluja va fer acte de presència al Torneig Obradors del CE Puig-reig mentre es jugava la fase de classificació, però els partits es van poder disputar amb una certa normalitat. Ahir, en la jornada final l'aigua que va caure, sobretot a la tarda, va impedir la celebració d'alguns enfrontaments, bàsicament els que havien de determinar la classificació final del tercer al vuitè lloc de la fase d'or aleví i benjamí a Puig-reig. També la desfilada de totes les formacions prevista per a les 4 de la tarda va haver de ser anul·lada per la intensa pluja.

Davant d'això, l'organització va decidir avançar les dues finals i fer-les de forma simultània. En alevins, el triomf va ser per al Barça que dirigeix el bagenc Jordi Pérez, en imposar-se al Girona per 4 a 0. En benjamins el triomf va ser del Sant Cugat en superar l'Espanyol en els penals (0-0). El jugador blaugrana Pol Montesinos va ser considerat el millor jugador aleví, i Guillermo, de l'Espanyol, el millor benjamí.

A les fases de plata, en alevins, a Cercs, victòria del Manresa sobre el Navàs per 1 a 0, i en alevins, a Avià, triomf de l'Alt Berguedà per penals sobre el Puig-reig (1-1). Cal destacar que la fase d'or es va jugar entre Puig-reig i Gironella.