El pavelló del Pujolet serà escenari, avui i demà, del campionat provincial de patinatge artístic en les categories sènior, júnior, juvenil, cadet i infantil, sota l'organització del Club Patí Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El matí serà destinat als entrenaments. A la tarda s'iniciarà la competició amb el programa curt: infantils (15 h), cadets (15.40 h), juvenils (17 h), júniors (18 h) i sèniors (18.25 h). Diumenge, els patinadors defensaran el seu programa llarg després d'una curta sessió preparatòria: infantils (10.05 h), cadets (10.45 h), juvenils (11.55 h), júniors (13 h) i sèniors (13.30 h).

Entre els inscrits, un total de 37 entre totes les categories, es compta amb la presència del cardoní Pere Marsinyach, actual campió europeu absolut, i altres patrinadors d'elit com Llorenç Álvarez i Eloy Canals. Cal tenir en compte que el provincial classifica per al campionat de Catalunya.

Pel que fa a la participació de casa nostra, el CP Manresa disposarà de Yerai Chaves en la categoria júnior, que lluitarà per una plaça per als campionats catalans. Del CPA Olesa hi serà Paris Téllez entre els infantils.