Diego Ocampo va insistir en la seva primera roda de premsa posterior a un partit des que va arribar que té més importància el camí que no pas la meta. L'entrenador gallec va destacar que «hem jugat un partit de compromís. Hem començat amb intensitat, tot i que hem permès algunes cistelles fàcils i ens han castigat en el rebot ofensiu. A la segona part ells han canviat el ritme, però aleshores ha estat quan he volgut que els jugadors actuessin amb calma».

D'aquesta manera, segons Ocampo, «a tots ens agrada veure un equip que corre, juga al contraatac i fa cistelles fàcils, però hi ha vegades que això no és possible, Quan això succeeix, t'has d'aturar, jugar amb calma, passar-te la pilota i buscar les millors opcions. És cert que això no ens ha donat gaires fruits immediats, tret d'una cistella de Nacho Martín, però aquest és el camí».

Preguntat sobre si estava més content pel joc de l'equip o pel resultat, va destacar «l'esforç. Estic molt content amb la plantilla que tinc, no només formada per bons jugadors, sinó que juguen quan tenen mal sense queixar-se. Avui, en moments complicats hem sabut gestionar bé l'avantatge, però hem de saber que en el partit següent pot passar que el marcador sigui diferent i no per això hem de deixar de jugar igual, buscar les bones opcions i confiar en el company».

Ocampo va agrair la rebuda de l'afició i va avançar que «cada partit en un play-off és diferent i haurem de jugar amb això».

Aranzana preveu molts partits

L'entrenador del Leyma Corunya, Gustavo Aranzana, va mostrar-se tranquil tot i la derrota i va explicar que «estem preparats per a una sèrie llarga. Sabíem de la importància del primer partit, com sabem de la importància del tercer, però avui segurament hi ha hagut algunes claus que ens han marcat». Una va ser «el rebot, i segurament que jugadors clau com Flis o Olmos s'han carregat massa aviat de faltes. Hem hagut de generar a través del cinc i això ens ha costat».

Sobre si el canvi d'entrenador va poder dificultar la preparació del partit, ho va negar ja que «l'estructura de joc de l'ICL ha estat la mateixa. Sabíem que amb un nou entrenador hi hauria un salt motivacional en els jugadors, com el que s'ha produït, però no ens ha sorprès» en un partit «gens vistós, però dur i en què s'ha vist l'essència del bàsquet».