Els altres tres favorits, a part de l'ICL Manresa, per superar la ronda de quarts de final del play-off de la LEB Or jugaran novament avui a casa amb la intenció de sumar la segona victòria i de tenir més tranquil·litat en les visites que faran als seus rivals el cap de setmana vinent. Dos d'ells, el Melilla i el Prat, van aconseguir triomfs molt clars, de 28 punts de diferència, contra el Tau Castelló i el Car-ramimbre Valladolid, respectivament, però no es volen refiar davant dels duels d'avui. Més igualada es preveu la sèrie de la qual sortirà el possible rival de l'ICL Manresa en les semifinals. L'Oviedo, de Carles Marco, va derrotar per 64-58 el Palència i es preveu un altre duel disputat.

Migdia de tensió a Pumarín

El partit d'Oviedo, precisament, és el primer que es jugarà, a partir de les 12.15 hores. Els asturians han variat el seu horari habitual de tarda, ja que a les quatre juga l'Oviedo de futbol, a casa contra el Llorca. El primer duel va veure el domini del joc interior local, amb 17 punts anotats entre els dos cincs, Chema González i Arteaga, amb el bon suport dels 13 de Belemene. El Palència no va trobar tir exterior (2 de 16 en triples) i ho va pagar. De tota manera, qualsevol cosa pot passar i l'eliminatòria es presenta molt oberta.

A la tarda, a les sis, el Melilla rebrà un Tau Castelló que les darreres setmanes està notant molt la baixa del seu pivot titular, el lesionat Edu Gatell. Divendres, no hi va haver resposta al joc coral d'un recuperat conjunt nord-africà. Mitja hora més tard, a les 18.30 h, el Prat rebrà l'irregularíssim Valladolid, que es troba, a més, en una mala dinàmica de resultats.