Un triple del base de l'Obradoiro Albert Sàbat a falta de 2,1 segons per al final del partit va donar al conjunt gallec un triomf sobre el RETAbet Bilbao (70-69) en el debut de Jaka Lakovic a la banqueta dels bascos. L'equip biscaí queda amb dues victòries menys que el Joventut, que aquest cap de setmana no juga ja que va avançar el seu compromís contra l'UCAM Múrcia per la final a quatre de la Lliga de Campions que disputa el conjunt d'Ibon Navarro.

Així, Sàbat, exjugador del Joventut fins a la temporada passada, va provocar que el seu exequip tingui dues victòries d'avantatge, més el basket-average, sobre el Bilbao quan falten quatre partits per al final. Avui, els verd-i-negres esperaran una der-rota del Betis, amb tres triomfs menys, a casa contra el Kirolbet Baskonia per assegurar encara més la salvació.

Ahir, a Santiago, el Bilbao va sorprendre i es va escapar fins a un 20-37 al descans, però no va poder aguantar la diferència i es va arribar a un final igualat que Sàbat va resoldre. Thomas, Matt, de l'Obradoiro, amb 16 punts, i Devin, del Bilbao, amb 13, van ser els màxims anotadors de les seves formacions.

Per altra banda, el Barça Lassa va derrotar el MoraBanc Andorra per segon cop en quatre dies, després del triomf en la Lliga Catalana. Els blaugrana van vèncer per 94-70 amb un gran inici (31-12 al final del primer quart) i avança el Baskonia aZ la lluita per al segon lloc. Tomic va ser el millor, amb 16 punts i 31 de valoració.