El ciclista italià Elia Viviani (Quick-Step Floors) va imposar-se en la segona etapa de l'edició número 101 del Giro d'Italia, en una jornada de perfil pla i de 167 quilòmetres disputada entre les ciutats israelianes de Haifa i Tel-Aviv. Amb un temps de 3 hores, 51 minuts i 23 segons, Viviani va superar a l'esprint el seu compatriota Jakub Mareczko (Wilier Triestina) i l'irlandès Sam Bennett (Bora-Hansgrohe), segon i tercer classificats, respectivament.

Tom Dumoulin va cedir el maillot de líder després que Rohan Dennis bonifiqués tres segons a l'esprint intermig de la jornada. L'australià de l'equip BMC va aprofitar la feina del seu equip per poder bonificar i aconseguir la maglia rosa. Pel que fa a l'etapa, Boivin, Yitting Bak i Ballerini van ser els protagonistes de la jornada amb l'escapada del dia, que va ser neutralitzada en les primeres rampes del primer port d'aquest Giro, el Zikhron Ya'Aqov, de quarta categoria. Boivin va intentar aconseguir els primers punts de la muntanya, però Barbin va sortir com un cohet per passar a ser primer. Boivin, de l'equip local Israel Academy, va tornar a provar sort quilòmetres més tard i la seva segona escapada del dia va ser neutralitzada a 18 quilòmetres de la meta. Els equips dels líders van apropar els seus caps de files al davant del pilot i Viviani no va donar cap opció als rivals per emportar-se la segona etapa del Giro d'Itàlia.

L'holandès Tom Dumoulin (Team Sunweb) va acabar cedint el liderat a l'australià Rohan Dennis (BMC). El corredor del BMC va convertir-se amb el corredor en actiu que ha liderat les tres grans voltes, darrere de Mark Cavendish, Vincenzo Nibali i Fabio Aru. Dennis va comentar que «ha estat un somni fet realitat.» .

Avui es disputarà la tercera i última etapa en territori israelià, entre les ciutats de Beer Sheva i Elat. Els ciclistes hauran de recórrer un total de 229 quilòmetres, en una etapa de perfil pla i amb un únic port, de quarta categoria, a mitja etapa.