El Berga no va poder puntuar davant del Matadepera i va caure per un enganyós 0-2 enfront d'un rival que va ser capaç d'aprofitar les seves ocasions de cara a gol. Els berguedans van estar negats de cara a porteria i van desaprofitar múltipes oportunitats per marcar.

Ambdós equips van disputar una primera meitat més oberta, en la qual els berguedans van plantejar més jugades per les bandes, mentre que els visitants van ser inofensius. El conjunt del berguedà va desaprofitar quatre ocasions molt clares per inaugurar el marcador. Amb aquest resultat d'empat a zero gols es va arribar al descans. A la represa el partit es va igualar més. El conjunt del Matadepera va aprofitar la sortida d'un córner per marcar el 0-1 en una acció desafortunada del porter local. L'equip entrenat per Joan Prat va continuar apretant per intentar empatar ,però va estar negat de cara a porteria. En els darrers minuts, els jugadors del Matadepera van aprofitar que el conjunt local estava bolcat a l'atac per sentenciar els tres punts. El Matadepera va ser capaç d'aprofitar un efectiu contraatac per deixar el marcador amb el 0-2 definitiu.

En la propera jornada de la competició, l'equip entrenat per Joan Prat tornarà a jugar a casa, davant les Franqueses, equip que ocupa la quarta posició.