El Manchester City, campió de la lliga anglesa des de fa setmanes, va celebrar ahir el títol amb un empat a zero a casa contra el Huddersfield. El resultat era el de menys, tot i que els citizens pretenien aconseguir alguns rècord que encara tenen a la mà, com el d'arribar als cent punts. Pep Guardiola es va mostrar molt alegre en una celebració familiar, amb els fills i el seu pare damunt del terreny de joc.

Mentre el City està de festa, el Liverpool encara no ho té tot fet a la lliga. Els homes de Jürgen Klopp ho tenien tot a la mà per assegurar almenys el quart lloc, que dóna accés a la Lliga de Campions de l'any que ve, però va caure derrotat al camp d'un Chelsea que necessita una carambola per entrar a la màxima competició europea. L´únic gol del partit va ser anotat per Olivier Giroud a la mitja hora de partit.

El Liverpool, que és tercer, té ara un punt més que el Tottenham i tres més que el Chelsea. Als dos conjunts de Londres els falten dos partits i als reds, només un. De tota manera, el Liverpool té quinze gols de diferència sobre el Chelsea i en tindria prou amb una victòria diumenge que ve a casa contra el Brighton per accedir a la màxima competició europea. L'altre lloc se'l jugaran el Tottenham i el Chelsea, que també tenen partit endarrerit entre setmana a causa de la seva participació en les semifinals de Copa.