Marganell i Manresa B van oferir un gran partit de futbol que no va acabar com es mereixia. Una picabaralla entre dos jugadors de cada equip, al minut 86, va obligar l'àrbitre a suspendre un matx que, fins aleshores, guanyava el conjunt manresà.

Una part de cadascú. El Marganell va ser millor al primer temps, ja que va dominar la possesió i va gaudir de les millors ocasions. Els locals es van avançar amb una rematada al segon pal i els manresans van empatar quatre minuts més tard de penal. Abans del descans, el Marganell va fer el 2-1 amb un gran gol de volea de Cruz.

A la represa, les tornes van canviar. El Manresa B va passar a dominar el joc i ràpidament va empatar en aprofitar una errada defensiva local. Al minut 82, una gran jugada combinativa dels blanc-i-vermells va ser culminada per Jiménez.

La derrota obliga el Marganell a no fallar en les tres jornades restants per evitar el descens.