L'Avià va sumar una agònica victòria després de capgirar un resultat advers en els darrers minuts del partit. Amb aquests tres punts, l'equip entrenat per Joan Flores ho té molt difícil per aconseguir la permanència però els jugadors berguedans ho intentaran fins al darrer moment.

Ambdós conjunts van disputar una primera meitat molt anivellada, sense gaires ocasions de gol, en què les defenses es van imposar als atacs. El conjunt local va marxar amb avantatge al descans, amb un solitari gol de Vilalta a l'equador de la primera meitat.

A la represa, els vigatans van sortir molt forts i amb tres minuts van donar la volta al marcador amb dos gols consecutius, 1-2. El conjunt local no va abaixar els braços en cap moment i, al minut 81, el juvenil Fernández va posar l'empat a dos gols. L'Avià va continuar apretant de valent en el tram decisiu i, ja en l'últim minut, Moreno va ser capaç de marcar el definitiu 3-2. En la propera jornada, els jugadors de l'Avià visitaran el camp del Gironella per disputar el derbi berguedà.