El CE Manresa va encaixar una injusta derrota en l'enfrontament davant del Girona B.

Durant la primera meitat, el partit va tenir alternatives en el joc i els gironins van aprofitar una badada defensiva dels locals per marcar el 0-1. Els jugadors bagencs van reaccionar i Bellido, de cap, va marcar l'empat a un. Al límit del descans, Vilá va pentinar la pilota a la sortida d'un córner per deixar el 2-1 a la mitja part. A la represa, els jugadors locals van gaudir d'un parell d'ocasions, però el Girona B, de cap, va aconseguir empatar, al minut 57. Els manresans van apretar de valent per marcar el gol de la victòria però, en una acció aïllada i afortunada, els gironins van marcar el 2-3 a cinc minuts del final. El partit es va embrutar en els darrers instants i l'àrbitre va expulsar jugadors d'ambdós equips.

La setmana vinent, els manresans visitaran el camp del Josep Maria Gené.