La fase única del campionat d'Espanya infantil de futbol sala per a seleccions autonòmiques es disputa aquests dies a la Cerda-nya, en concret als pavellons de Puigcerdà, Alp i Llívia, amb partits de divendres a diumenge.

Catalunya ha estat inclosa al grup C, amb Ceuta i Madrid. Els catalans jugaran el primer partit el divendres (17 h) davant el perdedor de l'enfrontament entre Ceuta i Madrid, a Alp. El segon ja serà dissabte, també a Alp, davant el vencedor del primer enfrontament, i es preveu que serà clau. Només el primer de cada grup tindrà dret a jugar pel títol primer, en les semifinals que tindran lloc, dissabte, a Llívia (a les 18 i a les 20 h, la primera si Catalunya passa). La final es disputarà diumenge, a les 11 h, a Puigcerdà.

Els altres grups estan formats de la següent manera: al grup A (entre Llívia i Puigcerdà), Andalusia, Melilla, Balears i Extremadura; al B (entre Llívia i Puigcerdà), Múrcia, Navarra, Galícia i València; i al grup D (Alp), Aragó, les Canàries i Castella-la-Manxa.

La selecció catalana, que entrena Miquel Àngel Fontecha, ajudat pel callusenc Gerard Pusó, té tres jugadors del Manresa FS, Eloy Collazos, Sergi Yáñez i Ernest Orduña. Completen el combinat Pau Linares i Ignacio Prieto (Les Corts), Antoni Cerdà, Adrian Tapias i Marc Paterna (Barça Lassa), Jorge Pérez, Martí Antolín i Pol Cano (Catgas Energia) i Ignacio Echevarria (Jesús i Maria).