n Un dels reptes del Cadí la Seu és trobar acompanyant per a Yurena Díaz en la direcció d'orquestra. L'equip que entrena Bernat Canut pretén disposar de dues bases pures en la plantilla de l'any que ve. Díaz complirà la segona temporada que havia signat i Andrea Vilaró, que tenia contracte, hauria d'evolucionar cap a la seva posició natural: d'escorta o d'ala. De 2 o de 3. El club busca una base jove, virtuosa i prometedora. Al bloc de notes hi apareixien dos noms preferents: Aina Ayuso i Laia Flores. O el que és el mateix, la filla de l'ex-TDK Pep Ayuso i una bona amiga d'Ariadna Pujol, l'ala mataronina que ha de ser una de les grans revelacions del Cadí després de passar-se l'any passat en blanc per culpa d'una lesió.

Molt probablement ni Ayuso ni Flores no faran tàndem amb Yurena Díaz. La filla de Josep Maria Ayuso, jugador del Manresa a l'ACB tres anys (1986-89) i de Cari Bagur, que entre altres equips va jugar a la Seu la dècada dels 90, ja està compromesa, encara que no se n'ha revelat la destinació. Debutarà a la Liga Día després que no l'hagi convençuda l'aventura de la NCAA. Ni esportivament ni acadèmicament no li han anat prou bé les coses a Oregon i aquesta jugadora de 18 anys i 175 centímetres formada al Segle XXI torna a casa per combinar bàsquet i estudis (fisioteràpia).

Lluny de Flores

Laia Flores, que comparteix agent amb Ayuso, encara no ha fitxat per ningú, almenys que se sàpiga de manera oficial. El Cadí hi té molt interès, però, alhora, les fonts del club consultades també són conscients que tenen pocs números que la puguin incorporar. De Mataró com Ariadna Pujol, a la qual el rol d'intermediària no li hauria acabat de sortir bé, ha estat, com l'ala del Cadí, a la universitat de South Florida. La jugadora, de 170 centímetres i 22 anys, acaba ara -un any després que Pujol- el seu pas per la NCAA, la lliga universitària nord-americana.