La pivot jamaicana Shereesha Richards serà la sisena i última cara coneguda del Cadí la Seu 2018-2019. Tancat el capítol de renovacions, ara el club urgellenc se centra en buscar les quatre places vacants que li queden. I la prioritat és trobar la que hauria de ser el sostre de l'equip, no només per centímetres, que potser també, sinó per preeminència sota els cèrcols. La pivot gran. El pressupost de què disposava l'entitat de la Seu per intentar renovar Caitlyn Ramírez serà ara, molt probablement, la partida destinada a qui haurà de ser un dels referents de la propera plantilla.

Capacitat de treball

Richards és un magnífic complement. De fet, va acabar la temporada passada essent una de les màximes rebotadores, màximes anotadores i millor valorades de l'equip. La seva capacitat de feina ha estat molt ben valorada a la Seu i des del primer moment se li va comentar, tant a la jugadora com als seus representants, l'interès perquè tornés el curs vinent. Com va avançar ahir Regió7, l'acord entre el club i la jamaicana estava tancat. Restava que Richards, que està disputant una lliga d'estiu a Austràlia, a Melbourne, enviés el contracte firmat. I aquest ja ha arribat.

Reese Richards, que no ocupa plaça d'extracomunitària, completa el gros de la continuïtat, que també formen Andrea Vilaró, Georgina Bahí, Yurena Díaz, Mehryn Kraker i Ariadna Pujol. D'aquesta forma, del projecte de la temporada que ve en queden fora, per diversos motius, Marta Montoliu, Nogaye Lo, Helena Oma i Caitlyn Ramírez. Justament en el joc interior és en què se centra el club. Es busca una pivot molt més interior de les que va disposar Bernat Canut l'any passat. Una 5 pura, com també es vol una base pura. La NCAA torna a ser un bon mercat on furgar.