El manresà Roger Bermusell i el seu actual equip, el Reial Betis Futsal, van debutar a la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Primera Divisió imposant-se a l'històric Pescados Rubén Burela per 2 a 1. El matx es va disputar al pavelló sevillà d'Amate davant 1.119 espectadors. Els andalusos van jugar un dels partits més complets de la temporada en el moment més oportú i van merèixer un marcador més engruixit. La intensitat exhibida per Bermusell i els seus companys a l'inici del partit els va permetre adquirir avantatge a l'electrònic. Al minut 7, el pivot verd-i-blanc Éric Pérez va culminar una bona jugada d'estratègia executada pel seu equip. Els deixebles de Daniel Ibañes van disposar d'ocasions per eixamplar distàncies, però Edu, el porter dels gallecs, es va lluir de reiteradament. A la represa, Pope (minut 22) va aprofitar una badada col·lectiva de la defensa local per empatar. El Betis Futsal va reaccionar i va assetjar la porteria del Burela fins que Rubén Cornejo (minut 34) va fer un golàs. En els darrers sis minuts, els andalusos no van concedir ocasions al seu oponent. El proper divendres es jugarà a Galícia el segon partit d'una eliminatòria prevista al millor de tres.