El Girona va posar punt final a la millor temporada de la seva història. Un gran èxit que no desdibuixen ni les últimes quatre der-rotes consecutives a Montilivi, com la d'ahir contra el València en el dia del comiat del capità dels gironins, Eloi Amagat.

I així ho va reconèixer el públic, que va acabar el partit dempeus aplaudint l'equip. La històrica temporada de l'estrena del Girona a Primera Divisió sempre quedarà en el rècord. Molt més que la der-rota contra el València amb un solitari gol de Vietto a la segona part (0-1).

A Montilivi hi havia ganes de festa. Aviat es va veure l'intent de fer l'onada a les graderies, però l'eufòria del públic no es va acabar d'encomanar al terreny de joc. Els 22 jugadors gironins van pagar la falta de tensió.

En acabar el partit, els gironins van dur a terme l'acte de cloenda de la temporada. El club va homenatjar els jugadors i el cos tècnic amb una sèrie de parlaments d'aquests damunt el terreny de joc. Després, la festa es va traslladar al passeig de la Copa, on la plantilla gironina es va dirigir en acabar el partit per celebrar-ho amb la seva afició.