Les piscines municipals manresanes van emplenar-se d'il·lusió i futur. 271 nedadors, 136 noies i 135 nois, de categoria aleví (13 i 14 anys, respectivament) van gaudir de la piscina de 50 metres abans de la temporada d'estiu en el Trofeu Ciutat de Manresa, organitzat pel CN Minorisa.

Es van aconseguir marques de gran valor. Entre les més destacades, la de la promesa de la natació bagenca Maria Josep Egea, que es va imposar en els 100 i 200 braça amb registres meritoris. Anaïs dos Santos, del CN Reus Ploms, va sumar tres primers llocs; i Alba Pradell, del CN Molins, va ser la dominadora en les dues distàncies d'esquena. Entre els nois, els que van repetir triomfs van ser Genís González, del CN Lleida, en els 200 papallona i estils individuals; i Toni Grañé, del CN Tàrrega, en els 400 estils i 200 lliures.

La nedadora del CN Minorisa Laia Monferrer va ser en cada una de les proves en què va participar entre les vuit primeres, així com Sara Jaramillo en les dues de braça, mentre que entre els seus companys de club, Eric de Arco va ser entre els deu elegits en els 100 papallona i 400 estils individuals, i Roger Pujol, en els 200 esquena. També va ser molt destacable el segon lloc en el relleu 4x100 lliures femenins del club local.

Entre els premis que va obsequiar Prada's Sport a les millor marques, Maria Josep Egea va aconseguir el corresponent a la categoria femenina.