Ahir es va cloure a Puigcerdà el campionat d'Espanya infantil masculí celebrat aquests dies a la Cerdanya. La final la van jugar Múrcia, que va eliminar anteriorment Catalunya per quatre gols a sis a les semifinals, i Castella-la Manxa, amb victòria d'aquests per 4 a 10. Els murcians no van començar la final del tot bé i el Castella-la Manxa ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. Però Múrcia no es va rendir, i avançada la primera part va fer dos gols que ajustaven el marcador (2-3). A la represa el partit va ser dominat per Castella-la Manxa en tots els aspectes i en cinc minuts van fer quatre gols que sentenciaven la final. Múcia va intentar reaccionar però ja era masa tard, i el domini era molt clar dels castellans. Cal recordar que en el combinat català hi havia tres jugadors del Manresa FS, Ernest Oruña, Eloi Collazos i Sergi Yañez.