El Gironella va superar per un còmode 4-2 un Avià que va perdre matemàticament la categoria. El conjunt entrenat per Ponti manté les esperances per aconseguir la permanència i buscarà obtenir la gesta en els darrers dos enfrontaments de la lliga. El conjunt visitant va aprofitar la seva primera arribada a la porteria local per marcar el 0-1 a mitjan primera meitat. Els gironellencs van reaccionar al moment i en dos minuts van poder empatar, 1-1. Abans d'arribar al descans l'equip de Gironella va posar-se davant amb el segon gol.

A la represa la dinàmica no va canviar i els locals van dominar enfront d'un Avià que va lluitar fins al final. Els jugadors de casa van ampliar les distàncies amb el tercer gol i a partir d'aquí van patir una desconnexió. L'Avià va aprofitar la situació per retallar distàncies i posar pressió als locals, 3-2.

En el tram definitiu del partit els jugadors del Gironella van aprofitar un penal per sentenciar els tres punts i arrodonir la victòria amb el definitiu 4-2.