El Divina Seguros Joventut va poder respirar, per fi, dues jornades abans de la conclusió de la lliga regular. Els verd-i-negres van aconseguir el resultat que necessitaven en derrotar el Montakit Fuenlabrada per 95-87 i van aconseguir la permanència sense dependre de ningú. A més, el Retabet Bilbao va caure a casa contra el Kirolbet Baskonia (74-78) i baixa de manera matemàtica, a l'espera dels ascensos de la LEB Or.

En el seu partit, el Joventut va sortir disparat i ja guanyava per 20-7 al final del primer quart. La resta de partit va servir per gestionar la diferència. Laprovittola, amb 18 punts i 24 de valoració, va tornar a ser el millor del seu equip. El Bilbao, per la seva banda, es va veure perjudicat per la sorprenent victòria del dia abans del Tecnyconta Saragossa a Màlaga que, finalment, salva els aragonesos.

A la tarda, el Barça Lassa va caure a la pista de l'Iberostar Tenerife en un duel en què va pagar una mala primera meitat (46-32). A la segona, els de Pesic van intentar la remuntada, però ja no hi van ser a temps tot i els 16 punts d'Heurtel. Els blaugrana queden a un triomf del Baskonia en la lluita pel segon lloc.

El MoraBanc,als play-off

Qui va assegurar la seva presència als play-off ahir va ser el MoraBanc Andorra de Joan Peñarroya per segon any consecutiu. El conjunt del Principat va superar el Delteco GBC per 94-81, amb 19 punts de Jaka Blazic. Sembla que el Tenerife i l'UCAM Múrcia seran en els que es jugaran la darrera posició de play-off en les dues jornades que encara falten, amb un triomf d'avantatge per al conjunt insular canari.

També ahir, el València Basket va derrotar el Movistar Estudiantes per 93-69 en un partit en què no va actuar el santpedorenc Rafa Martínez. El València empata amb el Barça en el tercer lloc.