Els blaus van començar amb domini de la pilota i van arribar en diverses ocasions a la porteria contrària, el que va motivar que abans del minut 30 ja guanyessin per 2 a 0, gràcies als gols de Baraldés, amb un cop de cap precís, i d'Eric, que va engaltar un fort xut des de dintre l'àrea. Tot i el marcador favorable, els igualadins van mantenir el mateix ritme i van continuar trenant jugades amb una gran profunditat i gràcies això, Doblas es va quedar sol davant el porter visitant i va aconseguir el 3 a 0 abans del descans.

A la represa, el Vila-seca va avisar dues vegades, però el porter igualadí va refusar les accions ofensives dels visitants. Poc abans del quart d'hora Aleix va xutar amb força des de la frontal de l'àrea i va enviar la pilota al fons de la porteria. Amb el 4 a 0, el partit va continuar amb la mateixa dinàmica, tot i que els blaus no van poder evitar que els tarragonins aconseguissin el gol de l'honor. Malgrat que tot estava decidit, els homes de Josep Vicenç Mestre van continuar buscant l'àrea rival i encara van arribar dos gols més, primer amb xut d'Omar i després amb un altre d'Eric que significava el 6 a 1 que tancava definitivament el marcador.