Sallent celebra aquest divendres la 31a edició de la Nit de l´Esportista. Tindrà lloc al pavelló d'esports Agustín Rueda a partir de 2/4 de 9 del vespre sota l´organitza el Consell Municipal d´Esports. Els nominats per les entitats esportives locals rebran el guardó i reconeixement públic per la bona actuació durant la temporada. Tenint en compte edicions passades, s´espera l´assistència de més de 1200 persones a l´acte, 700 de les quals gaudiran del sopar.

Les autoritats locals i els presidents de les entitats esportives del poble, seran els encarregats de lliurar els guardons a tots els esportistes. Esportistes sallentins del món del futbol, tennis taula, tennis, pàdel, petanca, escacs, waterpolo, natació, gimnàstica, karate, hip hop, fit dance, bàsquet, futbol sala, cros, BTT i Asprodis seran els protagonistes de la nit. Més de 200 nominats de totes les entitats esportives del poble rebran el merescut reconeixement.

En l´acte, hi haurà les actuacions de fit dance a càrrec de l´ASCF, hip hop dels grups Sweet´s i Diam´s també de l´ASCF; exhibició de hip hop a càrrec de l´Escola Dansa Julieta Soler Shida Road i La Colla. També hi haurà una exhibició de teles acrobàtiques a càrrec d´Atrapasomni, acompanyada al teclat per Dan Arisa.

El sopar de la Nit de l´Esportista és un dels nombrosos actes esportius que s´organitzen els propers dies. Competicions de tennis, pàdel, petanca, torneig d´estiu de futbol sala i 24 hores, 3x3 de bàsquet, el torneig de futbol de les Enramades (infantil i cadet), trofeu interclubs de gimnàstica artística femenina, festival fi de curs de gimnàstica, final cursets de natació, cursa d'obstacles i colònies Esportives d´estiu, etc.