La competidora del TA Olesa Júlia Galera es va proclamar campiona, per segona vegada consecutiva, de la Lliga Nacional de tir amb arc cadets i menors de 14 anys, en el torneig celebrat al Centro Deportivo Puerta de Hierro de Madrid. Galera va derrotar a la final la madrilenya Carlota García Navas per 7-3. Abans, havia vençut, en els quarts de final, la castellanolleonesa Andrea García-Medina per 6-0 i la madrilenya Samantha Unamunzaga, a les semifinals, per un clar 7-1.

Abans, en la fase prèvia, Galera va dominar amb un total de 656 punts. Lucía Ramos, també del club del Baix Nord, va ser setena amb 619 punts. En menors de 14 anys, la mateixa Galera va quedar exempta a la primera ronda i en els vuitens de final va superar la navarresa Sandra Lópex per 6-0. Va vèncer la madrilenya Iría de la Fuente pel mateix resultat i va caure eliminada per la castellanolleonesa Andra Llorente per 2-6.

Finalment, en cadets, Aina Pla va acabar la prèvia amb 538 punts, en fer 280 i 258 punts a les sèries. Va quedar en la posició número 22. En les eliminatòries, va perdre per 6-0 contra l'andalusa Rosalía del Rocío González.