L'Igualada Femení HCP va quedar eliminat en els play-off pel títol de la Nacional Catalana d'hoquei sobre patins, en caure per 1-5 contra el CP Voltregà en el segon partit de la sèrie de semifinals. Tot i això, les noies que entrena Maria Fernández Pulgui encara aspiren a ascendir a l'OK Lliga, ja que els dos conjunts que jugaran la final, el Voltregà i el Palau, ja tenen el primer equip a la màxima categoria. Per això, l'Igualada es jugarà la plaça contra el Mataró en un play-off al millor de tres partits, novament amb el factor pista en contra, que comencarà el proper dissabte, 26 de maig.

El partit contra el Voltregà va tenir una bona presència de públic, amb 300 persones a les graderies, en un partit retransmès en directe per la Xarxa. L'equip local va ser derrotat amb claredat, tot i que el resultat hauria pogut ser millor si no hagués errat dos penals i una falta directa.

El segon partit de l'eliminatòria contra el Mataró serà a les Comes el 3 de juny i caldrà veure si hi haurà un tercer matx, al Maresme.

Sisè lloc de l'equip fem-12

D'altra banda, l'equip de la categoria fem-12 (de deu i onze anys), amb quatre jugadores de vuit i nou anys, es va classificar en sisena posició en el campionat que es va fer a Mollerussa. En el torneig, les igualadines van perdre contra el Voltregà (0-7), el CH Claret (3-1) i el Sant Feliu (0-3), però van guanyar el Palau en un excel·lent partit (5-2). Divendres vinent començarà el català fem-14.