El Melilla va trencar el factor pista en l'estrena de les semifinals de la LEB Or en imposar-se per un ajustat 63-64 al Prat, en un partit a pocs punts, molt tens i amb un final polèmica, ja que el conjunt local va reclamar una falta sobre el capità Gerbert Martí quan buscava el rebot en atac en l'última possessió del partit.

Els pratencs van tenir la pilota per guanyar però la van desaprofitar i van veure com el gran partit de Fran Guerra tenia premi: el pivot canari va acabar amb 12 punts, 8 rebots i 5 assistències, per 23 de valoració. I va estar ben acompanyat pel base català Dani Rodríguez, autor de 14 punts.

El Melilla va dominar el partit des de l'inici, amb un 14-18 en el primer quart. El partit era molt tens i el Prat, acostumat a dominar, va anar a remolc tota l'estona. El domini de Guerra i la bona direcció del català Dani Rodríguez feien que els melillencs tinguessin el partit controlat.

A poc a poc, el Prat va començar a remuntar el partit, sobretot quan va despertar Caleb Agada: l'escorta afrocanadenc va fer una gran demostració de la seva potència física i va liderar la remuntada dels catalans, que també van tenir en el badaloní Marc Blanch (16 punts) com un dels destacats.

Però la remuntada local no va ser completa: el Prat es va acostar en el marcador però no es va posar per davant, i el Melilla, malgrat les seves errades finals, van aconseguir mantenir l'avantatge. En l'últim atac, el Prat va tenir fins a dues opcions per anotar, però les va fallar. Els jugadors locals van reclamar una falta sobre Martí mentre els visitants celebraven que s'avancen 1-0 en la sèrie.