Diego Ocampo va guanyar ahir, per al Manresa, el tercer partit seguit igualat. Ahir, segurament, amb un punt més de fortuna que en els últims duels contra el Corunya, per la controvertida falta final de Grimau. Però el gallec va ser clar quan va dir que «hem buscat aquesta sort i això és cosa dels jugadors, que tenen confiança en que ho faran bé, tenint en compte que tenim molt poc temps per entrenar i millorar coses».

Ocampo es va mostrar satisfet del rendiment de l'equip i «també ho estaria si haguéssim perdut per un punt». Va destacar, sobretot, l'inici del partit, en què «hem circultat bé la pilota, l'hem ficat a la zona, l'hem tornat a treure i, a més, hem estat encertats». No va dubtar de qualificar aquests minuts com els «millors des que estic aquí, juntament amb el parcial de 0-16 del quart partit a la Corunya. Però és el de sempre, això passa si circulem bé la pilota i sabem que això és un esport d'equip, com ha succeït».

Coses a millorar

De la resta de l'enfrontament, va lamentar que «en el segon quart hem rebut massa punts perquè no hem sabut atacar i hem rebut alguns contraatacs fàcils. Pressley ens ha fet mal en l'un contra un i aquest és un tema que hem de millorar. Llavors, entre el tercer quart i l'inici de l'últim hem estat bé, però hem de millorar algunes coses, com ara passar la pilota a temps i quan toca»,

Sobre el tram final de Nacho Martín, va argumentar que «ell farà sempre el millor per al Manresa i no dubtarà de posar-se l'equip a l'esquena. Avui sabia que Otegui el flotava i havia de llançar el triple, i ho ha fet sense problemes. Hem de saber que no sempre anotarà el mateix. Podria passar si tinguéssim LeBron James, però no el tenim. Dimarts ho va fer Lundberg i avui ell, i és una cosa que fa molt bé el Palència. Té molts jugadors per damunt dels vuit punts de mitjana, per això són on són i van aixecar l'anterior eliminatòria contra l'Oviedo.

El tècnic del Palència, Alejandro Martínez, va demanar als periodistes que valoressin ells l'acció de la falta de Grimau i va lamentar que «sabíem com ens faria mal l'ICL, però no els hem parat».