L'aeròdrom Barcelona-Bages de Sant Fruitós de Bages va acollir l'acte de presentació del certamen concurs «Real Video Stories», dins els Benet Games, un festival d'esport, natura i música a l'aire lliure organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i que es celebrarà els propers dies 6 i 7 d'octubre.

El concurs és obert a tothom, i els participants hauran d'enviar una gravació feta amb una micro-càmera mentre practicaven algun esport de forma individual o col·lectiva. Hi haurà cinc categories: aigua, aire, aventura, extrem i familiar. Les bases del concurs es publicaran a la pàgina web dels Benet Games: www.benetgames.cat.

L'acte de presentació va ser presidit per l'alcalde Joan Carles Batanés, el regidor de promoció econòmica Xavier Racero i el director de l'organització Albert Balcells, que van dir que, en aquesta cinquena edició dels Benet Games, el concurs presenta com a gran novetat un festival de microcàmeres. L'acte es va cloure amb un salt amb paracaigudes, que els saltadors van finalitzar impactant un baló situat al terra de la pista.