La Balconada haurà de defensar els dos gols de renda aconseguits aquest migdia al seu camp davant el Centelles en l´anada de la promoció a Tercera Catalana.

Davant un molt destacat nombre d´aficionats, els manresans han fet una gran primera part. Els primers deu minuts han estta de bojos amb tres gols, dos pels locals i un pels visitants. No ha tardat la Balconada en fer el tercer. Amb el 3 a 1 s'ha acabat el primer temps.

A la represa, els visitants han buscat desesperadament un gol que els apropés al marcador però en diverses ocasions s'han trobat amb bones intervencions del porter Fuentes. També la Balconada, amb perillosos contracops ha disposar de destacades oportunitats, sobretot a la recta final del matx, quan les forces d´uns i altres ja minvaven. Tots i les grans ocasions dels dos equips, el marcador no s'ha mogut a la represa.